Hi280 – premični

Opis

Hi280 – premični - Opis - Dexion Rokovanje z malimi deli

Hi280 regal s policami je raznovrsten v kombinaciji s premičnim sistemom Compactus® , ki nudi optimalen in kompakten sistem za skladiščenje. Premične police se uporabljajo za skladiščenje in rokovanje z malimi deli kot tudi za razne vrste rešitev skladiščenja arhivov. 

Regal s policami je montiran na premične enote, ki se premikajo po tirnicah. Premične enote so iste širine in globine kot standardne Hi280.

Celoviti regalni sistemi lahko zagotovijo zelo varno skladiščenje glede na to, da so premične enote lahko zaklenjene skupaj in je dostop odobren samo eni osebi, ki ji je posredovana koda za odpiranje sistema. 

Razpon

Hi280 – premični - Razpon - Dexion Rokovanje z malimi deli

Hi280 premični regal je izdelan iz predhodno pocinkanega jekla za police, medtem ko so premični deli izdelani iz jekla, premazanega z epoksi smolo. Kolesa premične baze se premikajo po tirnicah, postavljenih v tleh ali montiranih naravnost na obstoječo površino. Kljub velikim obremenitvam (do 15 ton) se vrsta polic lahko premakne tudi ročno.

Zahvaljujoč velikemu izboru raznovrstne dodatne opreme za Hi280 regal s policami je izdelek enostaven za konfiguriranje.

Elektronske opcije so dostopne preko kontrolne plošče, občutljive na dotik. Lahek dotik na kontrolni plošči je vse, kar je potrebno za odpiranje potrebnega prehoda med policami.

Sistem premičnih polic Compactus® je znan po zelo visoki stopnji zanesljivosti in kakovosti zaradi svojega tehničnega in za servisiranje ugodnega dizajna.

 

Specifikacije

Hi280 – premični - Specifikacije - Dexion Rokovanje z malimi deli

S postavitvijo Hi280 premičnega regala s policami se v skladišču lahko podvoji kapaciteto skladiščenja glede na to, da ima samo en dostop, ostali prehodi, ki so s tem , pa se uporabijo za skladiščenje.

Maksimalna nosilnost ene vrste polic, ko se ročno premika, je 40 ton. To je enako bloku 20 oddelkov, napolnjenih z 2.000 kg na oddelek. 

Vrsta polic je lahko zgrajena od 1.000 mm do 3.000 mm v višino in globino od 300 do 500 mm. Nosilnost na polico je od 75 do 400 kg. Rokovanje s celotnim regalom se izvaja ročno ali elektronsko s pomočjo kontrolne plošče, občutljive na dotik. Police se lahko dobavijo z avtomatsko razsvetljavo, ki osvetljuje samo odprti prehod. Kompleten izdelek je lahko opremljen tudi s sistemom za dostop.