Premierack širokoprehodni regal

Opis

Premierack širokoprehodni regal - Opis - Dexion Rokovanje s paletami

Najpogostejša oblika skladiščenja palet – širokoprehodna konfiguracija regala – omogoča nerestriktiven sistem naročanja, neomejen dostop do vseh palet in je primerna za vse vrste medijev za skladiščenje. Niso potrebni posebni viličarji.

Celo pri vrhunskih postopkih skladiščenja je standardni sistem paletnih regalov najpogostejša oblika skladiščenja palet. V vseh industrijskih panogah logistična podjetja cenijo vsestranskost sistema Premierack, ki je lahko montiran kot eno- ali dvoglobinski paletni regal.

Premierack se s pomočjo pribora lahko prilagodi. Mrežne plošče paletni regal pretvorijo v sistem regalov s policami za škatle ali manjše skladiščne enote, kar se pogosto uporablja v območjih za prevzem, ki so integrirana v sistem paletnih regalov ali v primeru regalov z večnivojskimi policami.

Razpon

Premierack širokoprehodni regal - Razpon - Dexion Rokovanje s paletami

Nastavljivi širokoprehodni paletni regali se najpogosteje uporabljajo pri sistemih za skladiščenje vseh tovorov  na paletah in tistih, ki niso na paletah. Paletni regali z eno ali dvema stranicama so ločeni s širokimi prehodi, katerih širino se lahko prilagodi obstoječim viličarjem kupca:

Širokoprehodni paletni regal zagotavlja:

• 100% dostop do posameznih palet
• vsestranski, nastavljivi nosilci pomenijo, da je sistem lahko dizajniran tako, da ustreza vsem velikostim palet, tako se poveča izkoriščenost prostora
• gospodarno uporabo klasičnih viličarjev
• preprosto montažo ali premestitev
•  dobro zasedenost prostora