Ozkoprehodni regal

Opis

Ozkoprehodni regal - Opis - Dexion Rokovanje s paletami

Ozkoprehodni paletni regal omogoča manjšo porabo prostora, v primeru, da je površina tal omejena: maksimalno kapaciteto za skladiščenje, hiter pristop do vsake palete in hiter prevzem naročenega blaga neposredno s palete.

Največja prednost ozkoprehodnega regala je kombinacija hitrega prevzemanja naročenega blaga in najboljše izkoriščenosti prostora. Kompaktno konstrukcijo ozkoprehodnega regala se uporablja v različnih panogah, kjer je prostor za skladiščenje omejen. Nastavljiva višina in globina polic in nastavljive višine podpornih nosilcev zagotavljajo maksimalno fleksibilnost, v prehodih, ki omogočajo manjšo porabo prostora, pa se lahko uporablja visokoregalne ali stoječe viličarje za komisioniranje blaga – za prikladno skladiščenje palet in iskanje ali hiter prevzem neposredno s palete.

Potrebni so posebni tovornjaki ali žerjavi za ozke prehode, ki omogočajo manevriranje v ozkih prostorih med policami. Ravnanje z opremo je pogosto avtomatizirano in po žičnih in tirnih vodilih.

Prednosti:

• 100-odstoten dostop do posameznih palet
• najboljša konfiguracija za maksimalno skladiščenje, gosto postavitev in učinkovitost
• boljša izkoriščenost prostora
• ni dodatnih stroškov za posebno dvigalo zaradi dodane vrednosti izboljšane izkoriščenosti prostora
• nižji odstotek zasedenosti prostora na uskladiščeno paleto

Razpon

Ozkoprehodni regal - Razpon - Dexion Rokovanje s paletami

Dexion ozkoprehodni paletni regal omogoča optimalno uporabo katerekoli talne površine, prostora za skladiščenje in samega skladišča (do 12 m višine), dopušča pa individualni dostop do vseh palet. Kombinira hitrost pretoka in dostop do posameznih palet sistema nastavljivih paletnih regalov, vendar z večjo izkoriščenostjo volumna, ki je na razpolago. 

Specifikacije

Ozkoprehodni regal - Specifikacije - Dexion Rokovanje s paletami

Sistemi paletnih regalov so oblikovani v skladu s standardiziranimi dimenzijami palet, kar omogoča optimalno izkoriščenost prostora, ki je na razpolago.
Obstajajo tri vrste nosilcev; nosilec odprtega in zaprtega profila v obliki zaboja in novi I-nosilec.
Višina do 12 metrov
Nosilnost tovorne rampe je večja od 20.000 kg
Oddelek za tovor do 5.500 kg
Oddelek višine do 3.500 mm
Oddelek širine do 5.000 mm