Podjetje Dexion v vzhodni Evropi ustanovilo nove spletne strani

  • Podjetje Dexion v vzhodni Evropi ustanovilo nove spletne strani

Podjetje Dexion v vzhodni Evropi ustanovilo nove spletne strani

Z namenom,da bi poudarilo svojo široko paleto izdelkov, je  podjetje Dexion v vzhodni Evropi ustanovilo nove spletne strani.

Kot del svoje politike širjenja prisotnosti v vzhodni Evropi je podjetje Dexion vzpostavilo nove spletne strani v Ukrajini, Bolgariji, Moldaviji, Srbiji, na Hrvaškem, v Sloveniji, Bosni in Hercegovini in Črni gori. Vse te spletne strani so v jeziku države, v kateri se spletna stran nahaja. Ljudje, ki se zanimajo za široko paleto izdelkov podjetja, lahko izvedo več tako, da obiščejo lokalno spletno stran in preberejo informacije v njihovem lastnem jeziku.

Spletne strani Dexion vam omogočajo, da spoznate izdelke tako z vidika njihove sestave kot tudi načina uporabe, za katero so namenjeni.

»Pri podjetju Dexion si prizadevamo podpirati vzhodnoevropski trg. Zaradi velikega povpraševanja smo se odločili, da bomo povečali prisotnost na tem območju in našim strankam omogočili lažji in neposreden dostop do informacij o naši široki paleti rešitev za skladiščenje.

Naše trenutno omrežje prodajalcev širimo preko povezovanja z močnimi in strokovnimi podjetji, ki dobro poznajo lokalno logistiko in trg sistemov skladiščenja v vzhodni Evropi. V pomoč distributerjem in z namenom, da bi poudarili prisotnost podjetja Dexion na tem območju, smo se odločili za vzpostavitev spletnih strani podjetja za vse vzhodnoevropske države s podrobnimi informacijami o podjetju, izdelkih in storitvah v jezikih držav.

Te spletne strani so v veliko pomoč vsem v teh državah, ki se zanimajo za paleto rešitev za skladiščenje podjetja Dexion.” je povedal Florin Rotaru, vodja izvoza za podjetje Dexion Storage Solution.

Nove spletne strani so zasnovane tako, da nudijo obiskovalcem vse informacije z najenostavnejšim dostopom. Vabimo vas, da obiščete naše nove spletne strani in se veselimo vaših povratnih informacij kot dela naše kulture nenehnega izboljševanja.

O podjetju

Dexion je vodilno podjetje na evropskem trgu na področju  različnih rešitev, od paletnih regalov do arhivov. Dexion ponuja široko paleto rešitev za skladiščenje, ki se proizvajajo v tovarnah podjetja v Nemčiji, Romuniji, Finski in Rusiji.

Podjetje izstopa na tržišču zaradi kombinacije visokokakovostnih izdelkov in vrhunske ravni storitev. 50-letne izkušnje podjetja Dexion na področju izdelave paletnih regalov in različnih sistemov skladiščenja predstavljajo dokaz, da je podjetje predano visoki kakovosti in nenehnim inovacijam.